Inloopmiddag iedere woensdag bij Topfit College Den Helder

Den Helder –  Is jouw kind uitgevallen op school? Wat kun jij doen als je kind niet naar school gaat? Kom vrijblijvend langs op de inloopmiddagen iedere woensdagmiddag van 13 tot 16 uur en bekijk de mogelijkheden. Je krijgt antwoorden op al jouw vragen. Topfit College voor een passend onderwijs zorg arrangement

Voor leerlingen die uitgevallen zijn op school en hun ouders is er goed nieuws. In de gemeente Den Helder is een nieuw initiatief gestart. Topfit College biedt een onderwijs-zorgarrangement aan voor leerlingen die vroegtijdig uitvallen in het onderwijs vanaf 8 jaar.

Regelmatig zien we mensen om verschillende redenen uitvallen en zonder diploma van school gaan. Dat kan diepgaande gevolgen hebben voor de rest van je leven. Dat ervaar je vaak pas als je volwassen wordt en je anderen wel naar hun werk ziet gaan. De toekomst zal jou minder kansen bieden omdat je geen startkwalificatie hebt behaald.

Iedereen is welkom bij onze inloopmiddagen dat plaats vindt op onze nieuwe locatie. Je kunt met eigen ogen zien dat scholing en zorg goed samen kan gaan.

Topfit College biedt leerlingen die door wat voor een reden thuis komen te zitten, zicht op onderwijs en zorg.

Voor welke leerlingen is dit geschikt?

Enkele voorbeelden:

  • laag IQ
  • gedragsproblematiek en /of psychiatrische problemen
  • belast verleden
  • complexe zorgvraag
  • hoog IQ

Zij volgen dus in veel gevallen geen onderwijs of zijn deeltijd op school aanwezig.

Wat doen wij?

Met een passend gecombineerde aanpak van onderwijs en zorg bieden wij ondersteuning en hulpverlening op Topfit College en thuis en is praktijkgericht leren een mogelijkheid. Voor behandeling hebben wij een samenwerking met Family Supporters.

Nieuwsgierig, je bent van harte welkom bij onze inloopmidddagen.

Zo kun jij op je eigen wijze toch onderwijs volgen!

Vorm jezelf

Tel: 06-83600273
Email: 
info@topfitcollege.nl

Alle informatie kun je ook vinden op www.topfitcollege.nl