Ambulante begeleiding

Kinderen en jeugd

Soms weet je niet meer hoe je verder moet. Je voelt je alleen en depressief en je zoekt steeds ruzie of trekt je juist terug. Op school zie je het niet meer zo zitten en dus blijf je maar thuis. Misschien zijn er in je omgeving ook problemen. Weet jij gewoon niet meer hoe je het kunt oplossen? Dan kun je onze hulp goedgebruiken. Samen komen we er wel!

Hoe kunnen we je helpen?

De eerste stap is gezet. Je bent aangemeld door school, gemeente WMO/Jeugdzorg of wij doen voor jou die aanvraag. Samen nemen we de eerste stap naar jouw toekomst!

Volwassen

Er zijn 816.000 Nederlanders die geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn. Vaak is er sprake van psychische kwetsbaarheid en/of een (chronische) ziekte of aandoening. Thuis raken deze mensen sneller in een isolement en soms hebben ze te weinig structuur en weinig sociale interactie met andere mensen. Verbinding met anderen maakt juist dat we ons gehoord en gezien voelen. Met of zonder beperking: iedereen wil er graag bij horen in de maatschappij en een bijdrage leveren. Herken u zich hierin? Ons doel is dat u meer zelfredzaam wordt, nieuwe sociale contacten opdoet en weer structuur in uw leven creëert. Wij helpen u, hoe u uw bijdrage kan leveren aan de maatschappij van nu. Hoe dat vormgegeven wordt, dat bepaalt u zelf!

Hoe kunnen we je helpen?

De eerste stap is gezet. U bent aangemeld door de GGZ, UWV, begeleid wonen- instantie, gemeente WMO of wij doen voor u die aanvraag. Samen zetten we de eerste stap naar uw toekomst!

Ouderen

Wanneer je ouder wordt, krijg je helaas onvermijdelijk te maken met verlies. Bijvoorbeeld het verlies van praktische vaardigheden zoals zelf boodschappen doen, aan- of uitkleden of het huishouden doen. Maar het kan ook het verliezen van uw partner, familie of vrienden zijn. Soms ontstaan in deze fase van het leven psychische klachten zoals vergeetachtigheid, dementie of gevoelens van eenzaamheid.

Wij ondersteunen en begeleiden ouderen ambulant. Dat betekent ook bij u thuis, als u nog thuis kunt wonen. U bent ook altijd welkom in ons activiteitencentrum om lekker bezig te blijven. Zo blijft u langer fit én onder de mensen.

Hoe kunnen we u helpen?

De eerste stap is gezet. U  bent aangemeld door een casemanager of een geriater,  gemeente WMO / WLZ  of familie of wij doen voor u die aanvraag. Samen zetten we de eerste stap naar een comfortabelere toekomst!

Aanmelden?

Klik op de knop aanmelden en vertel ons waarmee wij u kunnen helpen.
Aanmelden
whatsapp