Open dag Topfit College Den Helder

Voor leerlingen die uitgevallen zijn op school en hun ouders is er goed nieuws. In de gemeente Den Helder is een nieuw initiatief gestart. Topfit College biedt een onderwijs-zorgarrangement aan voor leerlingen die vroegtijdig uitvallen in het onderwijs vanaf 8 jaar.

Om dit heuglijke nieuws te vieren en ons team aan jou voor te stellen, organiseren wij een open dag. Iedereen is welkom om onze nieuwe locatie te komen bekijken en met eigen ogen te zien dat scholing en zorg goed samen kan gaan.

Regelmatig zien we mensen om verschillende redenen uitvallen en zonder diploma van school gaan. Dat kan diepgaande gevolgen hebben voor de rest van je leven. Dat ervaar je vaak pas als je volwassen wordt en je anderen wel naar hun werk ziet gaan. De toekomst zal jou minder kansen bieden omdat je geen startkwalificatie hebt behaald.

Topfit College biedt leerlingen die door wat voor een reden thuis komen te zitten, zicht op onderwijs en zorg.

Voor welke leerlingen is dit geschikt?

Enkele voorbeelden:

  • laag IQ
  • gedragsproblematiek en /of psychiatrische problemen
  • belast verleden
  • complexe zorgvraag
  • hoog IQ

Zij volgen dus in veel gevallen geen onderwijs of zijn deeltijd op school aanwezig.

Wat doen wij?

Met een passend gecombineerde aanpak van onderwijs en zorg bieden wij ondersteuning en hulpverlening op Topfit College en thuis en is praktijkgericht leren een mogelijkheid. Voor behandeling hebben wij een samenwerking met Family Supporters.

Nieuwsgierig, je bent van harte welkom!

Zo kun jij op je eigen wijze toch onderwijs volgen!

Vorm jezelf

Krijg antwoord op jouw vragen en ontmoet het team.
Kom je ook? Meld je alvast aan via mail of bel gerust!

Tel: 06-83600273
Email: info@topfitcollege.nl

whatsapp